2024 Bursluluk Sınavı Başvuruları

Şbt

Okulumuzda uluslararası düzeyde yürütülen Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini konu aldığımız "For Our Planet, For Ourselves"; yapay zeka konulu "AI in the Alr" ve karbon ayak izimizi araştırdığımız "Our Footprint" başlıklı eTwinning projelerimiz, Avrupa Okul Eğitimi Platformu Merkezi Destek Servisi tarafından " Avrupa Kalite Etiketi" ile ödüllendirildi. Her iki projede görev alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

2023-2024 2. Dönem Öğretmen Yeni Ders Programı

Ock

2023 - 2024 Eğitim Yılı 1. Dönem Okulumuzda yapılan tören ile son buldu.

Dönem Birincilerimiz

9. Sınıflarda Defne Yaman

10. Sınıflarda Burak Utku Bağçacı

11. Sınıflarda Yusuf Koç

12. Sınıflarda Nehir Erol

Ock

Okulumuz Futsal Takımı İlçe Birincisi olarak Kırklareli'nde yapılan finallere katılmaya hak kazandı.

Ock

Okulumuz 9-C Sınıfı Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerine masal okumaya gitti.

Ock

Bugün Özel Lüleburgaz Psikolojik Danışmanlık Merkezinden Klinik Psikolog Ceren Yaren Ermut ile Psikolog Berke İnan Demir okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine “Sınav Kaygısı”, 10. Sınıf öğrencilerine ise “Akran Zorbalığı” konularında seminer vermiştir. Kendilerine paylaşımları ve katkıları için teşekkür ediyoruz.

Rehberlik Servisi Okul Bülteni Sayı 2 Akran Zorbalığı

Rehberlik Servisi Okul Bülteni Sayı 1

Bilimsel Araştırmalar ve Projeler Konulu ilk Toplantımız

Ara

Fidan dikim etkinliği 9/A sınıfı ile Okul bahçesine 30 Fidan dikildi öğrenciler kendi diktiği fidanları sulayip bakımıni yapacak.

Ara

Okulumuz ilin faydalı model, patent başvuruları ve projlerde en çok proje etkinliği yapan okulu oldu.

eTwinning Ulusal Kalite Etiketi Ödüllerimiz Öğrencilerimize Verildi

Okulumuz Basketbol Takımı İl Üçüncüsü

Ara

Ankara Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüs’ünde bizi karşılayan mezun öğrencimiz Hacettepe Tıp Fakültesi öğrencisi Yusuf Şentürk’e ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Diş Hekimliği öğrencisi Irmak Karter’e teşekkür ederiz.