Ara

Öğrencilerimiz Dene Yap atölyesindeydi.

Ara

Kırklareli Üniversitesi Yazılım Mühendisliği bölümünün düzenlediği Devfest etkinliğine Bilim Kulubü olarak katıldık.

Kas

Liseler arası Lüleburgaz genç erkekler müsabakalarında okulumuz basketbol erkek takımı Lüleburgaz Düvenciler Anadolu Lisesi basketbol takımını 60-98 yenmiştir. Öğretmeniz Fatma Erman ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Açıklama: Okulumuz 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizin tarihi ve kültürel bilincini artırmak amacıyla 25 Kasım Cumartesi günü İstanbul Tarih ve Kültür Gezisi düzenlenmiştir.

Kas

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında uluslararası düzeyde yürütülen yapay zeka konulu "AI in the Alr" ve karbon ayak izimizi araştırdığımız "Our Footprint" başlıklı eTwinning projelerimiz, Milli Eğitim Bakanlığı YEĞİTEK Ulusal Destek Servisi tarafından "Ulusal Kalite Etiketi" ile ödüllendirildi. Her iki projede görev alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü.

Kas

Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü okulumuzda 09:05'de öğrenci, öğretmen ve personellerimizin katılımıyla anılmıştır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Kas

Öğrencimiz Nisa Bozdoğan "29 Ekim Cumhuriyet" konulu deneme yazısıyla ilçemizde 1. ilde 2. oldu. Öğrencimizi cuma günü İstiklal Marşı töreninden önce tebrik ettik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Yüzme Yarışlarında Derece Alan Öğrencilerimiz Okulda Tebrik Edildi.

Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleri kapsamında yapılan yüzme müsabakasında öğrencilerimizden

Gülfem Erdil yüzme stilleri; kelebekte ve kurbağalamada 1, serbestte 2.

Emre Yaman tüm stillerde (kelebek, kurbağalama ve serbestte) 1. olmuşlardır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Öğrencimiz Nisa Bozdoğan "29 Ekim Cumhuriyet" konulu deneme yazısıyla ilçemizde 1. ilde 2. olmuştur. Öğrencimizi İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem makamında tebrik ederek ödülünü verdi.

Kas

Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda yapılan tören ve etkinliklerle kutlandı. Bu tören ve etkinliklerde; Cumhuriyetin ilk yıllarına ait gazete sergisi yapıldı. Öğrencilerimiz “Cumhuriyet sizin için ne ifade ediyor” sorusuna birer cümleyle yazdıkları cevaplarından anı defteri oluşturuldu. Yerel tarihçi velimiz Mustafa GÜLTEKİN “Cumhuriyet ve Lüleburgaz” konulu konuşma ve sunum yatı. Tüm öğrencilere ve öğretmenlere günün anısı olarak kalem hediye edildi. Kutlama programları düzenlendi. Konuşmalar, şiirler, oratoryo, okul korosu ve vals gösterileri yapıldı. Öğrencilerimiz ile okul bahçesinde 100.yıl yazısı yazıldı ve drone ile çekimi yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 100.yılı dönümünü kutlamaları ilçemizde büyük coşku yarattı. Okulumuzun da katılım gösterdiği kutlamlar çelenk sunma töreni ile başladı, Kongre Meydanı ve 8 Kasım Stadyumunda devam etti.

Ekm

2023-2024 1.Dönem Ortak Sınaf Takvimi GÜNCEL!

Okulumuz 100. Yıl Kutlama Töreni