Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda yapılan tören ve etkinliklerle kutlandı. Bu tören ve etkinliklerde; Cumhuriyetin ilk yıllarına ait gazete sergisi yapıldı. Öğrencilerimiz “Cumhuriyet sizin için ne ifade ediyor” sorusuna birer cümleyle yazdıkları cevaplarından anı defteri oluşturuldu. Yerel tarihçi velimiz Mustafa GÜLTEKİN “Cumhuriyet ve Lüleburgaz” konulu konuşma ve sunum yatı. Tüm öğrencilere ve öğretmenlere günün anısı olarak kalem hediye edildi. Kutlama programları düzenlendi. Konuşmalar, şiirler, oratoryo, okul korosu ve vals gösterileri yapıldı. Öğrencilerimiz ile okul bahçesinde 100.yıl yazısı yazıldı ve drone ile çekimi yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 100.yılı dönümünü kutlamaları ilçemizde büyük coşku yarattı. Okulumuzun da katılım gösterdiği kutlamlar çelenk sunma töreni ile başladı, Kongre Meydanı ve 8 Kasım Stadyumunda devam etti.

Ekm

2023-2024 1.Dönem Ortak Sınaf Takvimi GÜNCEL!

Okulumuz 100. Yıl Kutlama Töreni

Ekm

Okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize Yks motivasyonlarını arttırmak için İstanbul Koç Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi tanıtım gezileri yapılmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleri kapsamında yapılan yüzme müsabakasında öğrencilerimizden

Gülfem Erdil yüzme stilleri; kelebekte ve kurbağalamada 1. serbestte 2.

Emre Yaman tüm stillerde (kelebek, kurbağalama ve serbestte) 1. olmuşlardır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Teknofest İzmir’e katılan öğrencilerimizi Sayın Kaymakamımız Salih Yüce tarafından makamında ağırlandı.

Ekm

Sayın Kaymakamimiz Salih YÜCE ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan ERDEM okulumuzu ziyaret ettiler.

Ekm

Okulumuz Ramazan Yaman Fen Lisesi öğrencisi Fırangız Khıdırova’yı okuduğu “Sakarya“ şiirinden dolayı ödüllendiren, isminin gizli tutulmasını isteyen Can Azerbaycan’lı gönül insanı gazetecimize öğrencimizi sevindirdiği için teşekkür ederiz.

Okulumuz Fakültelere Göre Yerleşme Dağılımı

Okulumuz Yıllara Göre Üniversite Yerleşme Oranları

Eyl

Okulumuz kulüplerinde görev alan öğrencilerimiz 9. sınıf öğrencilerine okulumuz kulüplerinin tanıtımını yaptı.

Eyl

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 9.Sınıf Veli Toplantısı yapıldı.

Eyl

Sayın velilerimiz 2023/2024 eğitim öğretim yılı veli öğretmen görüşme gün ve saatleri için  çizelgeye göre hareket etmenizi rica ederiz

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı açılış törüni okulumuzda yapıldı. Törende 2023 yılı Türkiye 412.si olan öğrencimiz Yusuf Şentürk konuşma yaptı. Okul müdürümüz okulumuza 1. dereceyle giren Heysem KARAKUŞ'a tebrik plaketini verdi.