Okulumuz TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarı’na Katılan Öğrenci Grupları

Nis

Lüleburgaz Ramazan Yaman Fen Lisesi TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarı yapıldı. 25 Nisan Perşembe günü saat 10.00 da yapılan açılışa Kaymakam Salih Yüce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, İlçe Şube müdürü Abdullah Öteleş, okul müdürü Selahattin Temel , öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Açılış kurdelesinin kesimi ile başlayan fuarda çeşitli branşlardan STEAM, Kültürel Miras, Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm tematik alanlarında 20 farklı proje sergileniyor. Bilim Fuarı iki gün boyunca ziyaretçilerine açık olacak. Ayrıca ikinci gün fuarımızı İl Milli Eğitim Şube Müdürü Neslihan KÜÇÜK DOĞAN , Tübitak İl Koordinatörü ile birlikte ziyaret etti.

Nis

Uluslararası Balkan Üniversitesi’nin daveti üzerine gerçekleştirmiş olduğumuz Kuzey Makedonya, Üsküp, Ohrid, Bitola, Selanik gezimizden kareler.

Nis

Kırklareli Dene yap Atölyesi İleri Robotik Proje Şenliğinde bütün liseler arasında okulumuz öğrencilerinin grupları 1. Ve 2. Oldu. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

1.Olan Gruptaki Öğrencilerimiz

Derin Uslu

Betül Tezgel

Naz Çalışkan

2.Olan Gruptaki Öğrencilerimiz

Barış Bitik

Çağan Kota

Nis

Okulumuzda bilim uygulamaları kapsamında nükleer enerji santrallerinin gerekliliği konusunda münazara etkinliği yapıldı

Nis

Okulumuz Ramazan Yaman Fen Lisesi, Yabancı Dil Kulübü tarafından dünyaca ünlü İngiliz yazar Shakespeare’i yakından tanıyabilmek, düşüncelerini ve eserlerini daha iyi anlayabilmek, onun yaratmış olduğu dünyaya girebilmek için düzenlenen “The Chats on Famous Plays: Shakespeare” adlı İngilizce podcast serisi Spotify üzerinden yayımlandı.

SolarEX İstanbul Güneş Erejisi Teknolojileri & Depolama Fuarı Gezimiz

Nis

Her sene olduğu gibi bu yıl da okulumuzda velilerimiz ile buluştuğumuz İftar yemeğimiz düzenlendi. İftar yemeğimize Sayın Kaymakam Salih YÜCE ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan ERDEM'de katılarak bizleri onurlandırdı.

Mrt

MEB Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında, Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hatice Palüzar "Alternatif Enerji Kaynaklarından Biyodizel" üzerine okulumuzuda bir sunum gerçekleştirdi. Laboratuvarda yaptığımız deneyle öğrencilerimiz eşliğinde biyodizel elde edildi.

Sayı 4 Rehberlik Servisi Okul Bülteni Otokontrol

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu Yıl Dönümü okulumuzda yapılan törenle anıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü okulumuzda yapılan törenle anıldı.

Mrt

Okulumuz MUN ekibi, Tekirdağ Anadolu Lisesi'nin 8-9-10 Mart tarihlerinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde düzenlediği MUN (MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER) Konferansına katıldı. Danışman Öğretmen Duygu YILDIZ rehberliğinde, toplam 10 öğrencimizin delege olarak katıldığı konferans çok başarılı geçmiştir.

11.03.2024 Tarihli 2. Dönem Yeni Ders Programları

Mrt

Kadına yönelik şiddet bilgilendirme broşürü