Lüleburgaz Ramazan Yaman Fen Lisesi TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarı

Lüleburgaz Ramazan Yaman Fen Lisesi TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarı yapıldı. 25 Nisan Perşembe günü saat 10.00 da yapılan açılışa Kaymakam Salih Yüce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, İlçe Şube müdürü Abdullah Öteleş, okul müdürü Selahattin Temel , öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Açılış kurdelesinin kesimi ile başlayan fuarda çeşitli branşlardan STEAM, Kültürel Miras, Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm tematik alanlarında 20 farklı proje sergileniyor. Bilim Fuarı iki gün boyunca ziyaretçilerine açık olacak. Ayrıca ikinci gün fuarımızı İl Milli Eğitim Şube Müdürü Neslihan KÜÇÜK DOĞAN , Tübitak İl Koordinatörü ile birlikte ziyaret etti.

Fotograf Galerisi

Yayın: 26.04.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 15:39 - Görüntülenme: 113