YKS'de Trakya'nın Gururu,Rayfelli Ali Bartu KONCA

Okulumuz öğrencisi Ali Bartu KONCA  ; Sayısal puan türünde Türkiye 162.si  oldu...

YKS'de Trakya'nın Gururu,Rayfelli Ali Bartu KONCA:

Okul idaresi ;  kazanılan bu başarı hakkında açıklama yaparak; "Başarıyı akademik ve kişisel alanda gelişim olarak düşündüğümüz eğitim planlamamızda, sınav sonuçlarından aldığımız yüksek başarılar eğitim sevdalısı bir kurum olarak çıktığımız yolda doğru adımlar attığımızı göstermekte ve motivasyonumuzu artırmaktadır. Kırklareli ve ilçelerinde yüksek puan ve sıralamaya sahip olan öğrencimiz Ali Bartu KONCA,matematik sorularının çok zor olduğu  TYT ve AYT sınavlarında 40 soruda 39 matematik neti ile zor olanı başarmıştır.Sayısal puan türünde Türkiye 162.si, olarak kendi geleceğine yönelik çok başarılı bir adım atmış, okulunu, ailesini ve tüm Lüleburgaz halkını gururlandırmıştır.Öğrencimize bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diler bu başarıda büyük katkısı olan ailesini tebrik eder,emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

28-07-2021

Yayın: 28.07.2021 - Güncelleme: 28.07.2021 21:33 - Görüntülenme: 1192