T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Lüleburgaz Ramazan Yaman Fen Lisesi

13 Şubat Güvenli Internet Gününü kutladık

Haber içeriği: Okulumuz Bilgisayar Formatörü Ahmet Tuna POTUR ve İngilizce Öğretmeni Duygu YILDIZ rehberliğinde 13 Şubat 2024 tarihinde okulumuzda Güvenli İnternet Günü kutlandı. 

 

Okulumuz Bilgisayar Formatörü Ahmet Tuna POTUR ve İngilizce Öğretmeni Duygu YILDIZ rehberliğinde 13 Şubat 2024 tarihinde okulumuzda Güvenli İnternet Günü kutlandı.

Kutlama etkinlikleri kapsamında, ögrencilerimizle birlikte Güvenli İnternet Panosu hazırlandı. Okul yönetiminin desteğiyle, uygun saat belirlenerek öğrencilerimiz "Güvenli Internet" konulu KAHOOT oyunu oynamıştır.  "Wellness Wheel EPSM" ve "Be Well with AI" başlıklı  eTwinning Projelerimizdeki ortak okullarla çevrimiçi toplantı düzenledik ve "Güvenli Internet" konulu KAHOOT oyununu proje ekiplerimizle birlikte oynadık.

Ayrıca okulumuz, "School Education Accreditation and Innovation" başlıklı eTwinning projemiz için, 13 Şubat saat 20.30'da Çevrimiçi Toplantı düzenleyerek proje ortak okullarının öğretmen ve öğrencilerine yönelik proje ve Güvenli İnternet Günü etkinliği gerçekleştirmiştir.

Böylece öğrencilerimizde güvenli internet konusunda farkındalık geliştirilmesine katkı sağladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

   

Fotograf_Galerisi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 11:34 - Görüntülenme: 92
  Beğen | 0  kişi beğendi